Restauracja

Przyjmij na przeglądania: Co dążę dokonać? Jakie czynniki utrudniają mi dojechanie do projektu? Następnie staramy się przeanalizować wszystkie aspekty działalności gastronomicznej i wybrać...więcej...

Szef kuchni - Alvaro Contes

Nasz szef kuchni często również rozwija swoje potrawy, aby wszystek mógł ich sprawdzić. Oferujemy różne kształty i grubości bonii narożnych. Być prawdopodobnie niejedna osoba zaproszona b...więcej...

Szkolenie etap I

Zatrudniając znana markę zajmujesz możliwości na osiągnięcie wyjątkowych kontaktów, które otworzą przed tobą a twoją restauracją nowe drzwi. Manager gastronomii powinien znać jak zatrzym...więcej...

Szkolenia dla gastronomii

Szkolenia dla gastronomii W swojej pracy skupiamy się na przygotowaniu naszych Klientów do otwarcia i prowadzenia lokalu gastronomicznego. Szkolenia dla gastronomi to jeden z głównych programów ...więcej...

jak rozwijać własny biznes gastronomiczny? Z czym spotyka się założyciel kawiarnii? Jak zdobyć nowych klientów? Jak przygotować menu restauracji? Te i inne pytania trafiają do nas najczęściej. Podczas szkoleń gastronomicznych odpowiadamy na wiele pytań, ale poruszamy również kwestie, które na pierwszy rzut oka nie są istotne w gastronomii. Zwracamy uwage na atmosfere, wizerunek a także obsługę klienta.