Manager gastronomii

Manager gastronomii zarządzający restauracją, knajpą, barem, to podstawa każdego lokalu gastronomicznego. Warto pamiętać przy otwarciu i prowadzeniu lokalu, że zatrudnienie i inwestycja w szkolenia pracowników to klucz do sukcesu. Z tego względu, nasza firma nie została obojętna wobec zapotrzebowania na kursy doszkalające pracowników.

Proponujemy właścicielom knajp czy restauracji szkolenie dla managera. Tak, właśnie to do Was – właścicieli kierujemy tą ofertę, bo sukces i ciągłe obroty lokalu zależą od Waszej inwestycji w pracownika. Szkolenia dla managera odbywają się w trybie stacjonarnym lub zaocznym. Tok nauczania przebiega dwufazowo, zajęcia prowadzone są w formie wykładu oraz przybierają postać praktycznego zastosowania.

Podkreślamy, że zdecydowanie większa część szkoleń dla managera odbywa się w praktyce, więc jeśli przeraża Cię myśl, że umrzesz z nudów w trakcie szkolenia dla managera, bądź spokojny z nami Ci to nie grozi. Śmiało zapisz się na nasze lekcje, więcej zyskasz niż stracisz. W szkoleniu dla managera wzięło już udział setki osób, więc pora już na Ciebie. Pokaż swemu pracodawcy, że warto w Ciebie zainwestować!

jak rozwijać własny biznes gastronomiczny? Z czym spotyka się założyciel kawiarnii? Jak zdobyć nowych klientów? Jak przygotować menu restauracji? Te i inne pytania trafiają do nas najczęściej. Podczas szkoleń gastronomicznych odpowiadamy na wiele pytań, ale poruszamy również kwestie, które na pierwszy rzut oka nie są istotne w gastronomii. Zwracamy uwage na atmosfere, wizerunek a także obsługę klienta.