Gastro

Nie odkładaj już dłużej i odwiedź nasze salony firmowe, by zdać sobie w finale na nurtujące Cię pytanie Jak założyć kawiarnię.

Dzięki naszym specjalistą łatwo i odpowiednio pomożemy państwu w jakiejś sytuacji. Zespół naszych ludzi z lat specjalizuje się w uwagi restauratorom i kończeniu kryzysowych sytuacji. Niech obszerna lista lokali, objętych patronatem naszego managera gastronomi bycie się świadectwem bezpieczeństwa i profesjonalizmu naszego studia szkoleniowego, kierującego się w obrotu gastronomi. Nie wymagasz długo oczekiwać na to, by odmienić swoją funkcję. Zapraszamy do kontaktu przyszłych i nowych właścicieli lokali gastronomicznych.

Najlepsze ćwiczenia dla gastronomii w centrum! Szukasz zawodowych i popularnych szkoleń dla gastronomii? My takie mamy! Sprawdź naszą pełna ofertę, a zobaczysz, że znajdziesz tam wszystko dla swojej firmy. Nie wyłącznie doradzamy jak otworzyć własną kawiarnię, restaurację lub nawet salę weselna, lecz jednocześnie oferujemy szereg nowych usług doradztwa, i co wewnątrz tym chodzi jesteśmy do państwa dyspozycji niemalże na jakimś etapie rozwoju biznesu. Planują państwo wziąć z funduszy unijnych lub państwowych na założenie innej firmy?

Na własnym szkoleniu dowiedzą się państwo jak poprawnie wypełnić formularze. Oferujemy atrakcyjne pakiety dobrane do twoich potrzeb. Weź z swoich sposobów i dowiedz się jak założyć kawiarnię naszych pragnień! Wystaw na rozwój- pozycji na szkolenia dla gastronomii i doradztwo gastronomiczne które oferuje manager gastronomii i zostań się profesjonalistą w prywatnym fachu.

Jeżeli myślisz, że dla twojego domu nie ma już ratunku pozycji na doradztwo gastronomiczne. W pozycji która lubisz, z zespołem ludzi którzy cie znają i których sam wybierzesz.

jak rozwijać własny biznes gastronomiczny? Z czym spotyka się założyciel kawiarnii? Jak zdobyć nowych klientów? Jak przygotować menu restauracji? Te i inne pytania trafiają do nas najczęściej. Podczas szkoleń gastronomicznych odpowiadamy na wiele pytań, ale poruszamy również kwestie, które na pierwszy rzut oka nie są istotne w gastronomii. Zwracamy uwage na atmosfere, wizerunek a także obsługę klienta.